Viimeinen lomapäivä ja aamulenkin jälkeen makaan sohvalla aivan veto poissa. Miten tämä kunto on näin vitun huono? Varmaan juoksen itseni kohta hengiltä. Päivääni sulostutti juuri hirmuviksun ekonomistin kommentti. Siis eihän köyhille voi antaa rahaa, kun ne tuhlaavat ne heti. Just. Oikeasti tällaisia aivopieruja joku kehtaa ääneen sanoa. Tai no, tässä tapauksessa ekonomisti kun ajattelee näin, niin eipä siinä kai ole minkäänlaista paskasuodatinta välissä.

Kai se nyt on selvää, ettei köyhyys aiheuta valtaisaa tarvetta tuhlata rahaa, kun sitä on. Jos mummolleni antaisi satatonnisen käteen, niin voin vannoa, ettei varmasti lähde kartsalle tuhlaamaan sitä. Ja mummi on köyhä eläkeläinen. Jos antaa saman satatonnisen jollekin rikkaalle/köyhälle bailaajalle, niin eiköhän se katoa aika nopeasti "kaikkeen kivaan". Että olisko niinkö arvon ekonomisti luonnekysymys eikä sosioekonominen asema? 

Ajattelin pitää taas tänään äläostamitään-päivän, kuten useimpina päivinä, mutta ekonomistin innoittamana lähden ostamaan jatkojohdon eli tuhlaamaan rahaa ja pitämään Suomen taloutta nousussa. En aio kuitenkaan ripustautua siihen, vaikka näin vaalien alla tekisi kovasti mieli. Käytän sen muuhun tarpeelliseen.

Jatkojohto olisi pitänyt ostaa jo kauan sitten, mutta ei tällainen lahopää muista kaikkea. Viimeksi ostin kolme paria sukkia nimeltä mainitsemattomasta halpaliikkeestä, vaikka jatkojohto piti ostaa. Heräteostoksen tuoman hyvänolontunteen aiheuttama muistikatkos varmaan. Liikkeen nimeä en sano, etteivät vain vahingossakaan päätä sponsoroida minua.

Ajattelin laittaa sukista kuvat, kun sellainenhan on tapana laifstailplokeissa, mutta en jaksa. Ne ovat hienot mustat bambusukat, halpaliikkeiden sukkalaarien aatelia, joten kyllä ne chanelkorkkareiden puutteessa olisivat kelvanneet. Ovat kyllä miesten kokoa, naisten laarissa oli huonot valikoimat. Saa nähdä, ovatko liian isot. Maanantaina korkkaan ensimmäisen parin, että sitä odotellessa.